За Нас


 

Ние сме сладкопекарни „Бримекс“ – мястото, където ви очакват кулинарни изкушения, създадени специално за Вас!

 

Занимаваме се със сладкарство и хлебарство от много години и се убедихме, че благодарение на съчетанието от качествени продукти, вкусни рецепти и любов към хубавата храна, превръщаме всеки клиент, прекрачил прага ни, в наш верен приятел.

В каталога ни ще откриете голямо разнообразие от сладки изделия за всякакви поводи: торти, еклери, тарталети, баклава, ябълков щрудел и пай, домашен кекс и още много, много вкусни изненади.

На ваше разположение сме да приготвим сладкиши и бутикови торти с индивидуален дизайн и вкус, сбъдвайки вашите кулинарни фантазии.  Само ни потърсете и ние ще откликнем на всяко ваше желание в сладкарството и печивата.

Ако обичате вкуса на прясно изпечения, ароматен хляб, ще го намерите при нас в много разновидности. Предлагаме го приготвен от различни видове брашно - традиционен бял хляб, пълнозърнест, типов, царевичен, безглутенов, хляб от лимец, хляб с квас. Изборът оставяме на вас, а вкусният хляб от нас!

За да започнете деня си подобаващо, ние приготвяме и невероятни закуски, които ще ви върнат само за един миг в детството - вкусна вита баница, пухкави тутманик и козунак, ароматна принцеса, са малка част от нашите предложения.

За всеки важен повод приготвяме по поръчка празнични и обредни погачи, а в нашите сладкопекарни може да купите най-вкусните сладки и соленки на килограм, с които да организирате идеалното тържество или просто да зарадвате любим човек.

 

Това, което ние ви обещаваме е, че в сладкопекарни „Бримекс“ ще откриете истински кулинарни вълшебства, създадени с много обич и ентусиазъм само за вас!

Заповядайте!